Gives IT a

Smart Touch

Smarttouch K-Box

 1. ST K-Box
  1. GKS
  2. Touchscreen
  3. Klantenbeheer
  4. Tafelplanning
  5. Personeel
  6. Klantendisplay
  7. Geldlade
  8. Keukenprinter
  9. Scanner
De SmartTouch K-Box is een compacte (bijna all-in-one) witte kassa die werd ontwikkeld op basis van een technologie die op punt werd gesteld op de Europese markt, in concreto in Italië. Deze kassa werd aangepast aan de voorschriften van en voldoet volledig aan de Belgische wet en de behoeften van de Belgische HoReCa. De vereenvoudigde basisstructuur laat een eenvoudige en snelle start toe.
De SmartTouch K-Box is verkrijgbaar tegen een zeker competitieve prijs, installatie- en configuratiekosten. In het aanbod zit de Smarttouch K-Box kassasysteem met touchscreen, klantendisplay, een ingebouwde thermische printer en een zwarte doos.
 

Smarttouch K-Box


De Smarttouch K-Box is een ideale (bijna) all-in-one oplossing als kassa voor de HoReCa met een GKS-keuring. Enkel de blackbox zit in een afzonderlijke behuizing.
Voor de technische specificaties kan u hier terecht.

Smarttouch biedt u dit kassasyteem aan aan een uitzonderlijk prijs van 995€ excl. BTW. U leest het goed 995€!

Deze kassa heeft volgende pluspunten:

GKS


De software versie voor het geregistreerde kassa systeem (GKS) heeft zijn goedkeuring verkregen augustus 2015.

↑ Top

Een aanpasbare touchscreen


Een programeerbare 7” kleuren touchscreen (aanraakscherm) laat toe om deze kassa op een eenvoudige wijze te bedienen. De toetsen kunnen op diverse wijzen worden ingesteld (kleur, vorm, logo's, font-grootte, ...) en laat toe om via diverse groepen uw menu- en drank-kaart volledig op te nemen in deze kassa zowel voor afhaal als voor lokaal verbruik.

↑ Top

Eenvoudig klantenbeheer

Een eenvoudig klantenbeheer laat toe om uw klanten te personaliseren. De ingebrachte gegevens kunnen eveneens gebruikt worden om op een heel snelle manier (eenvoudige) facturen te produceren die meteen aan de klant kunnen worden meegegeven. Dit impliceert uiteraard een enorme tijdswinst voor de uitbater.

↑ Top

Tafelplanning

Via de tafelplanning kan u op een eenvoudige wijze uw tafels beheren en bestellingen registreren. In een handomdraai codeert en wijzigt u deze bestellingen met enkele vingertoetsen. Als de klant uw zaak wenst te verlaten kan u hem de samengestelde rekening voorleggen. Bij de betaling kunnen de courante afrekenvormen via de kassa worden geregistreerd.

↑ Top

Identificatie Personeel

Elk personeelslid van een horecazaak kan makkelijk worden geregistreerd in de Smarttouch K-Box, waarna hij/zij zich kan aanmelden en afmelden met een unieke identificatiecode, zodat u als zaak op een makkelijke wijze de geldende wetgeving kan naleven.

↑ Top

Eenvoudige klantendisplay


Via een kleine, maar uitschuifbare klantendisplay kan de klant de verrichtingen volgen en het eindbedrag of het te ontvangen wisselgeld aflezen.

↑ Top

Bijpassende kassalade


Een bijpassende, stevige kassalade is beschikbaar. Deze lade kan bedient worden via de kassa en via een sleutel. Er zijn 8 vakken voor munten, 4 voor briefjes én een afroomgleuf.

↑ Top

Extra Keukenprinter


Om de communicatie met de keuken te vergemakkelijken kan er één keukenprinter extra worden aangesloten.

↑ Top

Handscanner

Een niet-draadloze handscanner kan worden aangesloten. Ideaal als u in uw restaurant met een uitgebreid gamma aan bieren uit flesjes werkt of een uitgebreide wijnkaart heeft, of in uw pittazaak ook diverse blikjes frisdrank te koop aanbiedt.

↑ TopSmarttouch VOF
Boeregemstraat 5 - 9840 De Pinte (B)(Nieuw)
Tel: +32/9 395 1 593 (Nieuw)
Fax: +32/9 395 15 95 (Nieuw)
Tel: +32/5 696 0 595 (Nieuw)
Contactform


BTW/KBO: BE-0567870068

© 2014-2020
Design: NetWorX
Hosting: Rack66