Gives IT a

Smart Touch

Smarttouch Producten Overzicht


Door een technisch storing is ons telefoonnummer tijdelijk onbereikbaar. Gelieve te bellen naar 0486/58.26.20 voor al uw vragen.

 1. Kassa Systemen
  1. Algemeen
  2. GKS
  3. Smarttouch K-Box
  4. Bacchus
  5. Jupiter
  6. Neptunus
 2. Randapparaten
  1. Printer
  2. Scanner
  3. Weegschaal
  4. Blackbox
  5. Electronische Sleutels
  6. Klantendisplay
Hier zal u een uitgebreid overzicht vinden van de verschillende Smarttouch kassa en POS systemen voor uw horeca zaak of uw winkel. Of u nu een éénmanszaak, vennootschap, vzw of sportclub bent, iedereen vindt zeker de voor hem of haar best passende oplossing. Ontdek hoe éénvoudig u zelf deze kassa kan beheren. De kassa beschikt bovendien over een eigen ingebouwde trainings-omgeving.
Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek of demonstratie ? Ga naar het contactformulier en vraag een afspraak met onze lokale vertegenwoordiger. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Vraag ook gerust uitleg over onze goedkoopste witte kassa (GKS) oplossing, de Smarttouch K-Box, als u als HoReCa zaak een oplossing zoekt voor deze verplichte investering.

Kassa Systemen

Algemeen

Smarttouch heeft er voor gekozen enkele uitgewerkte en voldoende geteste bundels van diverse hardware gecombineerd met de Smarttouch software uit te brengen. De basis opzet van deze kassasystemen of POS-oplossingen is steeds een hardware configuratie op basis van een aanraakscherm of touchscreen. Het zijn stuk voor stuk startklare kassasystemen die uzelf kan instellen en beheren.
U kan, indien u dit wenst, na een korte introductie met installatie door onze ervaren techniekers meteen aan de slag.
De bundel is zo opgevat dat deze bestaat uit een basis configuratie zonder zwarte doos en kan geleverd worden met of zonder GKS gekeurde versie van de software. Dit laat toe om met dezelfde configuratie zowel HORECA zaken die verplicht zijn een Witte kassa te hebben, als gewone handelszaken die deze verplichting niet hebben, te kunnen supporteren. Extra randapparatuur zoals extra printer, weegschaal, scanner, … zijn eveneens verkrijgbaar.

Uitzondering is de Smarttouch K-Box, dit is eerder een all-in-one oplossing met eenvoudigere software enkel geschikt als witte kassa (GKS) voor de HoReCa.

Om u een zorgeloze werking te garanderen hebben we er zo veel mogelijk voor geopteerd om met de hardware leverancier er naar te streven om een 5 jarige (u leest het goed vijf jarig) garantie aan te bieden! Daar waar we dit kunnen staat dit ook expliciet vermeld op de fiche.

Ook hierop is de Smarttouch K-Box een uitzondering, deze wordt enkel met 2 jaar garantie aangeboden.

Bekijk eens onze pagina die u meer uitleg geeft over de functionaliteiten van onze software en vraag via ons contactformulier een vrijblijvende demonstratie aan.

↑ Top

GKS


De software versie voor het geregistreerde kassa systeem (GKS) (geleverd bij de modellen: Smarttouch Bacchus, Smarttouch Jupiter en Smarttouch Neptunus) heeft zijn goedkeuring verkregen eind 2014.

↑ Top

Smarttouch K-Box


De Smarttouch K-box is DE ideale, compacte, all-in-one witte kassa (GKS gekeurd) met touchscreen. Het is zeker één van de goedkoopste oplossingen om de Belgische wetgeving na te leven. Deze Smarttouch K-Box voldoet aan alle vereiste functies en aan alle voorschriften om een horecazaak optimaal uit te baten. Ze is economisch verantwoord, ergonomisch doordacht, compakt en intuïtief maar basic. Verwacht geen toeters en bellen van deze Smarttouch K-Box...
De Smarttouch K-Box bundel is standaard voorzien van een blackbox, maar kan ook optioneel voorzien worden van één extra keukenprinter, een standaard kassalade, een handscanner en een USB-stick voor back-ups.

Meer info over: Smarttouch K-Box en Hardware .

↑ Top

Smarttouch Bacchus

Smarttouch Bacchus is een veelzijdig maar basic model. Bacchus is een mobiele kassa en geschikt voor bijvoorbeeld traiteurs, marktkramers, mobiele frituren, …
Smarttouch Bacchus is een volledig geluidloze kassa doordat ze is uitgerust met een passieve koeling en ssd harde schijf. De hardware is vervaardigd met de vereiste om 24 uur op 7 dagen te kunnen werken.
Smarttouch Bacchus bezit een scherm van 15.6” (zo’n 39.4 cm diagonaal) en een draag-hendel. Hierdoor is Smarttouch Bacchus niet alleen een ideaal basic model die kan gebruikt worden voor statische installaties (zowel op eigen voet als gemonteerd op palen) als voor mobiele installaties.
Smarttouch Bacchus is verkrijgbaar met een witte of zwarte behuizing.

Smarttouch Bacchus kan optioneel voorzien worden van extra printers voor bar, keuken, bureau, … en uiteraard een zwarte doos en verschillende USB-sticks.
Smarttouch Bacchus wordt geleverd met automatische opslag en backup van gegevens lokaal en online.

Meer info over: Software en Hardware .

↑ Top

Smarttouch Jupiter

Smarttouch Jupiter is onze eerste basis kassa en geschikt voor zowat alle doeleinden. Het heeft zowat de meeste opties kwa randapparatuur en kan voorzien worden van getemperd glas en capacitief aanraakscherm.
Het verschil tussen de Smarttouch Jupiter en de Smarttouch Neptunus is dat Jupiter het moederbord, de connectie poorten, de SSD schijf en de rest van de electronica in zijn voet heeft zitten, terwijl bij Neptunus alles achter het scherm verborgen zit.

Smarttouch Jupiter is een geluidloze klassieke kassa op voet met een 15” scherm. De 17” schermversie is eveneens beschikbaar.
Dit is een fan-less toestel wat als voordeel heeft dat het geen geluid maakt, en er ook geen probleem kan zijn met de ventilator, maar misschien nog het belangrijkste, dat er geen opening is waar onverwacht vloeistof in kan terecht komen of onaangename geuren kunnen uit komen.

Smarttouch Jupiter kassa die voldoet aan de grootste kwaliteitsnormen zodat je kan stellen dat: Smarttouch Jupiter een kassa is die best tegen een stootje en zelfs een natje kan.
Smarttouch Jupiter kan optioneel voorzien worden van bijvoorbeeld een ibutton of Dallas key lezer, een klantendisplay, extra printers voor bar, keuken, bureau, … en uiteraard een zwarte doos en verschillende USB-sticks.
Smarttouch Jupiter wordt geleverd met automatische opslag en backup van gegevens lokaal en online.
De reeds uitgebreide standaard garantie van 2 jaar voor de hardwareonderdelen van Smarttouch Jupiter wordt uitgebreid tot 5 jaar!

Meer info over: Software en Hardware .

↑ Top

Smarttouch Neptunus

Smarttouch Neptunus is onze tweede basis kassa en geschikt voor zowat alle doeleinden. Het heeft zowat de meeste opties kwa randapparatuur en kan voorzien worden van getemperd glas en capacitief aanraakscherm.
Het verschil tussen de Smarttouch Neptunus en de Smarttouch Jupiter is dat Neptunus het moederbord, de connectie poorten, de SSD schijf en de rest van de electronica achter zijn schrem heeft zitten, terwijl bij Jupiter alles zoveel mogelijk inde voet verborgen zit.

Smarttouch Neptunus is een geluidloze klassieke kassa met een 15” scherm. Deze kan zowel op een voet worden geleverd als op een paal of wand gemonteerd worden. De 17” schermversie is eveneens beschikbaar.
Dit is een fan-less toestel wat als voordeel heeft dat het geen geluid maakt, en er ook geen probleem kan zijn met de ventilator, maar misschien nog het belangrijkste, dat er geen opening is waar onverwacht vloeistof in kan terecht komen of onaangename geuren kunnen uit komen.

Smarttouch Neptunus kassa die voldoet aan de grootste kwaliteitsnormen zodat je kan stellen dat: Smarttouch Neptunus een kassa is die best tegen een stootje en zelfs een natje kan.
Smarttouch Neptunus kan optioneel voorzien worden van bijvoorbeeld een ibutton of Dallas key lezer, een klantendisplay, extra printers voor bar, keuken, bureau, … en uiteraard een zwarte doos en verschillende USB-sticks.
Smarttouch Neptunus wordt geleverd met automatische opslag en backup van gegevens lokaal en online.
De reeds uitgebreide standaard garantie van 2 jaar voor de hardwareonderdelen van Smarttouch Neptunus wordt uitgebreid tot 5 jaar!

Beschrijving wordt asap uitgewerkt.

↑ Top

Randapparaten

Printer

Beschrijving wordt asap uitgewerkt.

↑ Top

Scanner

Beschrijving wordt asap uitgewerkt.

↑ Top

Weegschaal

Beschrijving wordt asap uitgewerkt.

↑ Top

Blackbox

Beschrijving wordt asap uitgewerkt.

↑ Top

Electronische Sleutels

Beschrijving wordt asap uitgewerkt.

↑ Top

Klantendisplay

Beschrijving wordt asap uitgewerkt.

↑ TopSmarttouch VOF
Boeregemstraat 5 - 9840 De Pinte (B)(Nieuw)
Tel: +32/9 395 1 593 (Nieuw)
Fax: +32/9 395 15 95 (Nieuw)
Tel: +32/5 696 0 595 (Nieuw)
Contactform


BTW/KBO: BE-0567870068

© 2014-2020
Design: NetWorX
Hosting: Rack66