Gives IT a

Smart Touch

Smarttouch: Wie zijn wij?


Door een technisch storing is ons telefoonnummer tijdelijk onbereikbaar. Gelieve te bellen naar 0486/58.26.20 voor al uw vragen.

 1. Oprichters
  1. Yves Stouten
  2. Frans Gerbosch
 2. Smarttouch VOF
  1. Basis
  2. Doel
  3. Team
  4. GKS
  5. Oproep

Oprichters

Yves Stouten (°1954)

Yves is letterlijk geboren in de Telecom. Als commercieel, met een gedegen technische scholing, beleefde hij mee de evolutie van datacommunicatie in België van de tijd van de RTT tot op heden bij Proximus. Yves is al jaren aktief in de wereld van enerzijds data-communicatie en anderzijds geïntegreerde Windows omgevingen.

Hij zag de modem evolueren van tam-tam snelheid tot de huidige snelheden. Yves is echt wat je noemt een gedreven solution finder en ervaren adviseur in deze materie.

Yves op LinkedIn.

↑ Top

Frans Gerbosch (°1969)

Frans stond eind 1994, begin 1995 mee aan de wieg van het Internet in België. Hij runt sinds 1995 onafgebroken een Internet Service Provider waar men zowel eigen servers kan plaatsen, als gebruik maken van de servers die onder zijn beheer in een zelf gemanagede omgeving staan binnen één van de grotere datacenters in België.

Frans werkt samen met bedrijven als COLT, Eurofiber, Telenet, Belgacom, Level3, ... waardoor hij diverse netwerkoplossingen kan aanbieden. Hij zorgt ook actief voor de registratie van domeinnamen, beheert mailservers, storage en backup-servers en ondersteunt al dan niet CMS gebaseerde website hosting of web gebaseerde toepassingen.

Zijn kennis van domeinnaamregistraties wordt tot ver over onze grenzen gewaardeerd en gerespecteerd.

Frans op LinkedIn.

↑ Top

Smarttouch VOF

Basis

Yves Stouten en Frans Gerbosch richten gezamenlijk Smarttouch VOF, een vereniging onder firmanaam, op op 17 november 2014 met als doel het verderzetten van een levensdroom van hun gerespecteerde vriend Johan Van Muylders, werkend onder de naam EasyTouch en EuroTouch, die jammerlijk genoeg onze wereld veel te vroeg heeft verlaten.

↑ Top

Doel

Smarttouch werd opgericht met het accent op Smart. Inderdaad, de tijd van de oude kassasystemen en veredelde rekenmachines is voorbij. Een GSM is ook al lang geen gewone gsm meer maar een uiterst intelligent toestel waar je nog net niet je kamer mee kan stofzuigen of je haar kammen. Ook de kassa-systemen of POS-oplossingen (Point-of-sale) van Smarttouch gaan mee in deze stroom van deze uiterst snelle technisch vernieuwende wereld, waar computer, publiek netwerk en de kassa zijn geïntegreerd. Tal van toepassingen liggen nu reeds voor u klaar om besproken en geïntegreerd te worden. Het zijn stuk voor stuk toepassingen die u het beheren van uw zaak makkelijker, eenvoudiger en sneller maken en die u verder helpen uw noden aan te passen aan het huidige leven.

Hardwarematig kan de setup uitgebouwd worden met extra printers, weegschalen, barcode lezers, extra schermen, handhelds, ... Bijna elk uitgewerkt standaard aanbod bevat de mogelijkheid om vijf jaar lang te kunnen genieten van garantie op de onderdelen van de hardware. Elke configuratie wordt aangeboden na een grondige testperiode.

Door de opgebouwde expertise gaat Smarttouch ook maatwerk voor een kassasysteem (een volledig op maat gemaakte hardware design) niet uit de weg.

↑ Top

Team

Smarttouch is bovendien een cluster van intelligente partners die zowel op technisch als commercieel vlak meedenken met hun lokale klanten en instaan voor een optimale service en garant staan voor een kwalitatief aanbod van diensten en producten. Één voor één zelfstandigen zoals u en wij. Zij kunnen U véél meer bieden dan de platte verkoop van een kassa, die je trouwens ook via andere online kanalen zal aangeboden krijgen. Denk goed na over het “wat als” ...

Het zijn, net als de oprichters, ervaringsdeskundigen op een breed ICT vlak en in staat zich in te leven in de behoeftes van u als zaakvoerder, handelaar of horeca-uitbater. Zij bevinden zich verspreid over het Belgische landschap in de regio's van Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, …

Smarttouch is een hedendaags antwoord op een online aanbod, met lokale ondersteuning en aanspreekpunten.

↑ Top

GKS

Logo GKS met link naar site GKS

Op 23 december 2014 verkreeg Smarttouch een officieel certificaat voor de GKS of Geregistreeerd Kassa Systeem en staat alzo ook opgelijst op de website van de Fod Financiën.

Bekijk ons Certificaat BSMT001 en controleer zelf of u het terug kan vinden in de lijst van de GKS.

↑ Top

Oproep

Beste klant, daag ons gerust uit. Bel ons op 056/260525 of 0475/254853 of fax ons op 056/260524 of schrijf ons op Marktstraat 46, 8510 Marke (Kortrijk) of stuur ons uw vraag op via ons contactformulier op de website.

↑ TopSmarttouch VOF
Boeregemstraat 5 - 9840 De Pinte (B)(Nieuw)
Tel: +32/9 395 1 593 (Nieuw)
Fax: +32/9 395 15 95 (Nieuw)
Tel: +32/5 696 0 595 (Nieuw)
Contactform


BTW/KBO: BE-0567870068

© 2014-2020
Design: NetWorX
Hosting: Rack66